Flyter godt, si!

Skulle bare gjøre det jeg synes er litt flaut å innrømme…du vet, ta en sånn snedig liten selfie av meg selv i bassenget, legge det ut på instagram, og skrive noe dypt og meningsfullt for å liksom skjule det faktum at jeg egentlig bare ville poste en snedig selfie fra bassenget for å vise verden at også jeg, ei litt småtjukk, middelaldrende kjerring i et gammalt hus og trekkfullt hus på Måsan, kan leve det gode liv. Eller “skryte på meg litt luksus” da, kort forklart. Slik som de aller fleste andre influensere.

 

Men…slike små lystløgner kommer ofte og biter deg litt i rassen. Desverre. Det gikk som det måtte gå. Litt våte fingre, litt ugreit telefon-etui, en meget uheldig vinkel, og en litt for kjapp pekefinger på avtrekkeren idet måsagubben titter over bassengkanten og sier ironisk: “Du flyter godt, ihvertfall!”

Så da stikker jeg bare innom bloggen for å minne deg på at livet på sosiale medier er ofte oppskrytt! For bassenget er lappet med gaffatape på tre steder. Bikinien er arvet av tante Mariann og er festet bak med binders som punkterer venstre lunge om jeg vrir litt på meg. Øyene er hovne og røde fordi jeg enda ikke har hentet ut allergitablettene fra apoteket, neseborene er så svære at du kan se hjernen min. Samma pokker kan det være! Nyt hverdagen, gled deg over sommeren, og ta deg en is. Da flyter du godt, si!

 

Og om du ikke er så selvhøytidelig, og våger å legge ut et sommerbilde av den virkelige hverdagen, så gjør gjerne det i kommentarfeltet. Vi trenger alle, meg selv inkludert, av og til en påminner om at livet er langt fra hva det fremstår som i sosiale medier, og vi er gamle nok til å forstå akkurat det!

Vi blogges!

 

6 kommentarer
  1. Punkt 1 , du er ikke småfeit 😀 Har sett flere bilder av det og du er flott – Punkt 2 er huset på måsan der som Even og Selma Hansen bodde ? Ha en super helg –

   1. Haha!Takk, men he rer det mer enn nok å ta av, tro meg 🙂 Og Even og Selma er jeg usikker på. Vi kjøpte av Hege og Tore, som overtok av Edith og Judith, og før det har jeg ikke navn på eiere i hodet. Ringer ingen bjelle egentlig. Vi bor alene på denne siden av veien, samme side som torvfabrikken.

  2. Jammen, da er det flere av oss, både med piller, valker og rynker. Barnebarnet sa her om dagen: “Mimmi – hvorfor har du sånn nedovermunn” jeg lo så godt, og jeg har sett meg mange ganger i speilet etter dette, og jammen meg har han rett, ting skjer ja

  3. Se det positive i det! Så vidt jeg kan se ligger du på rygg og har puppene OPPÅ kroppen! 😀 Ikke alle som får til det. De havner vel oftere under armen på hver sin side…. 😂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg