Struttpuppens forfall og undertøysshopping.

For et halvt liv siden hadde jeg et puppestell som mer eller mindre snudde livet til gubben på hodet. En sjenert og litt røslig unggutt som tidligere ikke hadde justert stort annet en forstillinga på en gammel rustrød Opel Ascona, fikk plutselig justere litt på «hyllene» til en desperat jomfru fra Sørumsand, og omtrent før vi rakk å få sukk for oss hadde vi gjeld til banken, hus med hage og en liten skokk med smågutter flygende rundt i huset.

Han var ikke akkurat vanskelig å lokke med seg, denne litt unnselige gutten fra Lørenfallet, med ungdommelig nysgjerrighet på det motsatte kjønn, og denne frua hadde i sin tid mer enn nok å lokke med. Ikke mange centimter`ne nedenfor skuldrene hang nemlig et knakandes fint sett med puppestell i en raus størrelse 75 C. Omtrent en håndfull hver seg, faste som to solmodne tomater, med lyserøde knopper som stolt struttet nordover, og strakk seg opp mot solen.

Det var på den tiden jeg bare kunne gå inn i en hvilken som helst butikk, raske med meg undertøy i en bestemt størrelse fra restekasser og salgsstativ, og velge og vrake fra en velfylt undertøysskuff hver eneste dag. Det var da jeg kunne danse rundt på pikerommet til en LP plate med Madonna, med formfult og fast puppestell tredd inn i to små kjegler av sort lær med dusk på tuppen, akkurat som mitt store idol, mens jeg sang «Like A Virgin» til halsen var sår og naboen klaget.

 

( Når du er 19 år, fast i fisken, og digger Madonna. )

Det var på den tiden av nittitallet da undertegnede, i sko med brede, høye såler danset rundt til tecnomusikk på alle nattklubber, puber og diskoteker på hele nedre Romerike. Da jeg fremdeles hadde minimalt med uønsket hårvekst strategisk plassert på ulike steder av kroppen, og det ikke fantes spor av rynker. Da jeg kunne hoppe og danse BH-løs i en kort magetopp uten av puppene fløy veggimellom, og åle slanke lår inn i en sånn litt trang slengbukse av myk trikot, og sprade rundt foran en fortvilt og litt gammeldags pappa som dro seg i håret og ropte: «Du kan da ikke finne på å vise deg ute blant folk i de «PÅMALTE BOLLEMMUS-BUKSENE» der!!!»

Men det kunne jeg, og det gjorde jeg, og en kald Januarkveld i 1998, på datidens kanskje mest blodharry pub på Strømmen, ei lita bule kalt Roots, danset jeg vågalt rundt på dansegulvet med en rusbrus i hånden, og jeg, og det strøkne puppestellet mitt snudde opp ned på livet til måsagubben.

 

( Når du danser rundt med rusbrus, platåsko, magetopp med blonder, trikotbukser, og hele livet ligger foran deg. )

Men da nittitallet tok slutt gjorde puppestellet det samme, for med et fast forhold kommer også et realt forfall. Det startet for alvor da den tidligere så forsiktige og sjenerte ung-gutten plutselig ble modigere, og befruktet frøkna lenge før hun blei frue. Og under svangerskapet ble det ene vågale undertøysettet etter det andre for lite. Det var slutt på små trekanter av delikate blonder og kjegler av frynser og lær. Skulle jeg danse som Madonna måtte jeg tre to trafikk-kjegler utenpå to melkesprengte jur, og hekte de fast med jekkestropp!  Jeg hoppet fra en snerten 75 C til en 90 D på ni måneder, og gubben gned seg frydefult i hendene over «utviklingen» og godsakene som ville fått en hvilken som helst midtsidepike i Vi Menn til å dø av misunnelse. To dager etter fødselen nådde forstillinga nye høyder med en melkesprengt størrelse 95 dobbel F, og innen en seks måneders periode var vi tilbake i en litt slapp og noe lengre str 85 C med strekkmerker.

 Det var på den tiden vi fikk oftere unger enn vi fikk tilbake på skatten, og etter å ha gjentatt prosessen tre ganger på mindre enn fire år hadde de engang, akk så jomfruelig spretne brystene, forvandlet seg til et sett utsugde vrengte baklommer. De solmodne tomatene med lyserosa knopper som strakk seg nordover og opp mot solen hang nå som to slitne saccosekker fra Jysk sengetøyslager betraktelig lengre ned på brystkassa. De kom ofte i klem i bukselinningen, og de tidligere lyserosa nordgående knoppene var nå to møkkbrune sølepytter dryppende mot parketten. De solmodne tomatene var intet annet enn billig tomatpure på boks.

Forfallet skjedde gradvis, og godt kamuflert av min hjemmeværende mamma-uniform, som i all hovedsak bestod av bukser med elastikk i livet og måsagubbens slitne og romslige hettegensere. Det var ikke før jeg etter mange år senere fant frem magetoppen og den mye omdiskuterte «påmalte bollemus-buksa» jeg forstod hvor ille det virkelig stod til. Det antrekket som en gang i tiden lokket til seg en våryr unggutt slik tisper med løpetid lokker til seg lausbikkjer, ville ikke engang lenger kunne lokke til seg en blind mann med lommene fulle av Viagra. For magetoppen var morken og mange størrelser for liten, og buksa så trang at den kom med egen underlivssopp-garanti. Her var det bare å bytte ut rusbrusen med en irriterende svie og en tube Canesten.

 

( Når antrekket er det samme, men kroppen ikke er det, og rusbrusen må byttes ut med en tube Canesten. )

 

På daværende tidspunkt fantes det ikke lenger håp for det engang så heftige puppestellet, og i stedet for å friste et og annet stakkars mannfolk ble de nå brukt som ren underholdning i en og annen festlig sammenkomst, uten videre hell. Onkel Øyvind for eksempel, var sykemeldt i fire uker med traumer, og har fremdeles et anstrengt forhold til brus etter at jeg på en liten familiesammenkomst viste hvordan hengepupper fint kan brukes til å bære to fulle halvannen liters flasker med Pepsi Max uten hjelp av hendene. Med klar beskjed om å aldri melde meg på Norske Talenter med det jeg trodde var et skuddsikkert partytriks dalte selvtilliten bare ytterligere, og siden den gangen har jeg kviet meg for å kjøpe undertøy, da særlig BH. Lite passer, ingenting sitter pent, og det meste gnager på steder jeg ikke engang viste jeg hadde.

 

( Når du kan tidenes feteste partytriks, men ingen lar seg imponere, og Onkel Øyvind utvikler en personlig angst for leskedrikk med kullsyre. )

Det har gått flere år uten så mye som et eneste BH innkjøp, men forleden måtte jeg bite i det sure eplet, og ta en tur innom den lokale klesbutikken, da den aller siste BH`n var så morken i stroppen at den røyk midt i kontortiden og sendte venstre pupp ut på tur på egenhånd slik at den veltet kaffekoppen og kortsluttet tastaturet på PC `n.

Krom i ryggen og lut i skuldrene gikk jeg flau rundt i undertøysavdelingen mens jeg desperat prøvde å unngå de unge ekspeditrisene med fremdeles intakte struttepupper og feilfri eyeliner. Sånne små snertne sneller med livet foran seg, som sender deg medlidende blikk når du tusler ut av prøverommet med enda en bukse som er for trang, og trøster deg med fraser som: «Passet den ikke? Så shiiipt da! Men du ser ikke så shjukk assa, helt serr!»

Inn i prøverommet hvor speilet avslører hver eneste skavank under sylskarpt  neonlys, kledde jeg av meg på overkroppen for å prøve et titalls BH`er med og uten blonder og vatterte skåler. Jeg hadde ikke engang pløyd meg gjennom en brøkdel av dem før jeg svetta mer en pappa  gjorde det året han skulle til Malorca med ferskenfarget badebukse i blank sateng, og trimma aerobic hjemme i stua til Jane Fonda på VHS, hele forsommeren!

For finner jeg en BH med mer vatt i skålene enn en overmadrass til dobbeltseng, en som klarer å holde puppestellet oppe i riktig høyde kan du banne på at stroppen bak gnager seg inn i ryggflesket, lager dobbelt valk over og under, resulterer i en såkalt trekkspill-rygg , så fremtredende at du får plutselig tilbud om sommerjobb som omreisende torader for et dansebænd fra Gjøvik.

 

( Når du bare skal prøve en BH, men ender opp som vikar-torader i et dænsebænd fra Gjøvik. )

 Finner jeg en med nok elastikk og regulerbar ryggjustering kan du banne på at skålene er for små slik at det danner seg en ekstra pupp under hver arm foran, og jeg blir spradende rundt som en Engelsk Setter med nok jur til å fore et helt valpekull av små fuglehunder.

Jeg testet en BH uten stropper, men den rullet seg sammen som et av disse refleksbåndene man slår rundt ermet, sa svopp og smakk, og ble sittende som en sammenrullet elastisk pølse rundt bringa! En rød liten sak i dristig og moteriktig blonde fikk det til å se ut som om puppene var dekket av kløende eksem, og etter det som kjentes ut som en hel evighet og ei real treningsøkt samlet jeg undertøyet, hang det tilbake på stativene og listet meg ut av butikken, mens jeg sterkt vurderte å kjøpe meg en lilla poncho, pannebånd, og bli hippie på heltid, med «fri puppene» som kampsak.

 

( Når du finner en BH som passer bak, men som lager ekstrapupper under armene foran. )

 

I mangel på pågangsmot og bedre alternativer tuslet jeg inn på Rema 1000, og dro med meg den største trenings BH`en fra Pierre Robert. Ikke løfter den, og ikke former den, men den holder i det minste «hyllene» sånn delvis samlet og på plass, og hindrer de fra å gå i klem i bukselinningen. Ei heller vil stroppen ryke og sende en og annen pupp på avveie i kontortiden, og forårsake  ytterligere skade på Fylkeskommunes eiendeler.

Forfallet er et faktum. Surt, men sant, og nesten ikke til å unngå. Det er bare å innfinne seg med at struttpuppen som i sin tid snudde livet til gubben på hodet er borte for alltid, med mindre jeg ikke bare velger å snu mitt eget liv på hodet fra nå av, og heller la tyngdekraften jobbe for meg…

 

( Når du vil tilbake til den struttende puppe-perioden men tyngdekraften ikke lenger er på din side. Da må man finne alternative løsninger. Gå på henda for eksempel! )

Tror kanskje det blir slitsomt i lengden!

Ønsker alle som titter innom en riktig god helg, enten du fremdeles er sprek eller under forfall.

59 kommentarer
  1. Er nok “bittelitt” forfall her også.. 😀 Men sliter mer med ” rumpeavdelingen “. Har ikke hatt barn så hyllene er ikke så verst vil jeg påstå 😀 Men skrevet et innlegg om bh-er og et om truser, og problematikken med å få tak i passende deksel.. Så jeg sliter vel bittelitt da 😀 Ha-ha Ha en strålende dag

  2. Du er så fantastisk herlig og ærlig!
   Må bare tipse deg om Change-butikkene…. der finner du BH’er som både polstrer, løfter og tilsynelatende holder roseknoppene på rett plass og om du vil i beltereimbrede stropper. Mine 43-årige hengepupper gikk inn i en ny æra i postiv forstand da jeg oppdaga den butikkenkjeden.

  3. “Vikar- torader” 😂😂😂 En mager trøst er at du er ikke aleine… Men har du prøvd bh’ene fra Lindex som heter Amaze? De har reddet meg fra poncho og pannebånd 🖒

  4. Et herlig innlegg med mye sannhet i seg 😀 Hehhehehehehehehe for slik er det for mange av oss. Mye skjer med kroppen og det kan bli mye av frustrasjon foran speilet……… en gang var man så stram i fisken som bare det………. og det som passet EN gang i tiden forstår man ikke hvordan i det hele tatt passet…………….
   Så… det er bare å bite i det sure eplet og innse at det som en gang var……… og en Pierre Robert sportsBH er grei den – jeg bruker nesten bare bokser-truser fra det merket 🙂 Supre. Når jeg en gang bare måtte legge vekk tanga-trusene 😀

  5. Trøsteklem sendt din vei.
   (Hvis det skulle hjelpe litt…..så har jeg det motsatte problemet med at min jurstell er for lite, så her kler man ikke bare av BH når man skal legge seg. Nei her tar like godt av hele puppestellet for kvelden samtidig. Så å finne bluser som passer slik at ikke hele brystet blir eksponert når man bøyer seg for å plukke opp noe….ja det er en utfordring. Har vurdert å teipe hele tøystykket fast til halsen, men da blir det ubehagelig å svelge når drøvelen skal gjøre sitt. Å da får jeg et nytt problem. Magen med alle sine strekkmerker etter tre barnefødsler vil lyse opp som rene NAFboka.
   Nei, det er ikke enkelt om det er den ene eller andre veien. Men du har min fulle forståelse.
   Håper du får en super helg.

  6. Gunn: Uff nei, der kan du se. De er til bry enten de er der eller ikke 🙂 Pologenser i trikot for oss begge hadde kanskje vært en ide 😉 Ønsker deg en nydelig helg, med alt på stell 😉

  7. Etdiktomdagen: Tangatruser funker ikke lenger, det er helt sikkert. Som å gå med en tanntråd gnagende mot hemoroidene. Men Pierre boksere er helt supre!!! Skuffen er fulle av de 🙂

  8. Ingrid: Det er mulig jeg bare må innse at vanlige kjedebutikker ikke kan støtte oppunder utbrukte puppestell lenger, og ta en tur innom en sånn spesialforretning ja 🙂 Takk for tips!

  9. Hihihi… Er desverre sååå riktig beskrivelse på forfallet. Eneste som strutter oppover nå fremover er tannkjøttet 😂😲🙄

  10. Det fine med å ikke ha barn, er at puppene strutter enda. Men aberet er vel at det ikke harmonerer med resten, for ALT det andre har forfalt…
   Ellers takk for artig lesning på morrakvisten 😀

  11. Doc&Dask: Pr i dag er det INGENTING på denne kroppen som IKKE har forfalt. Noe av det skyldes riktig nok ikke bare barn, men også en heftig mengde ostepop 😉

  12. Dette var bare så 😂😂😂😂😂😂 👍 Jeg tenker litt på den tyske dama som mistet puppen sin fra solsenga ned i sanden på Pleya del Ingles og som lo seg skakk av at jeg prøvde unngå å le.

  13. Forfallet kommer fortere enn man aner, bare vent til barnebarna kommenterer valkene og grevinneheng!
   Løsningen er god bh, og det finner man på Change. Mye lekkert og dyrt om man vil betale ekstra for litt luksus. God helg!

  14. Eva: Takk for tips, må kok krype til korset og gå til en butikk med kunnskap og rett utvalg. Barnebarn håper jeg det er lenge til kommer 😉

  15. ha haha jeg ler så jeg griner. Jeg har ikke barn, så forfallet er ikke så tydelig hos meg på den fronten, men joda..det begynner å merkes en viss tyngdekraft her og ja. Har funnet ut at bh fra Ellos (på tilbud) kan være greie. Ut med polsringen, det trenger jeg ikke..trenge da ikke være helt Dolly Parton heller, og så er det en fin ting med de. De har hempene foran!! Da sitter de bra og som regel gode og brede i stropper og ryggstykke og holder seg greit lenge nok. De er utslitte når spilen begynner å stikke deg i siden 😉

  16. Anonym: Hempene foran må jo være helt gull!!! Med sånne stive og støle husmorarmer er det mye offing og stønning får å få på de fordømte hektene i valkene der bak 😉 Og spiler er mordvåpen. Skjønner ikke at det er lov med spiler 😉

  17. Akkurat! Jeg kjenner meg så godt igjen at jeg ikke vet om jeg skal le eller gråte. Gråte litt akkurat nå kanskje, her jeg sitter med en bh-løs hengepupp litt lenger nede på magen enn den andre. De har nemlig fått utfolde seg fritt under husvasken. Puppetrim på høyt nivå. Nye bher burde jeg kjøpe, men det er jo altså umulig å finne noe komfortabelt. Ikke vil jeg bruke en liten formue på sånne «unødvendigheter» heller, så da blir det gjerne gamle amme-bher – noen av dem 12 år gamle. Et under at de fortsatt henger sammen.. 😉
   God helg til deg og dine!

  18. Fotokjerring: Føler`n! Her har det blitt oppgulp av gammelt undertøy i flere år. Har til og med demoner flere BHèr for å sette sammen en ny…Helt Reodor Felgen lissom….

  19. Ja nei sååå det, men Roots altså. Roots og Rockwood =) Bodde rett nedi samme gata hele barndommen, til øvrigheta fant det best at avstanden til overnevnte ble noe lengre 😉 Ha ha, men Lindex er bra =) De har et avdeling for uregjerlige jur =) God tur 😉

  20. For en deilig fredagslesning. Herregud jeg kjenner meg igjen.
   Etter tvillingfødsel var mannen blank i øya, da lokalmeieriet (den gang lokalisert på Ila), pumpet ut to liter i døgnet for å fore to små. Etter endt foringsperiode ser de liksom ikke heeeelt sånn ut.
   De små faste puppene fra Skjetten er heller to lange rør, bosatt på Lørenskog. De var fastere på nittitallet i sene nattetimer på Strømmen gitt. Kjenner meg igjen😂
   Elsker tegningene og hverdagsbetraktningene dine av levd liv.
   Digger at du er så høyt opp på blogglista. DET er en fryd.
   Vær stolt!!!
   Vår blogg ekke like høyt på lista. Men kan sikkert inspirere en med hengepupp og canestenbehov.
   Fredagsklem fra Solvor
   19topper.blog

  21. Herlig tekst! Og jeg ble så glad for at jeg er en mann!
   Trøsten får være at voksne menn ikke bryr seg så mye om størrelsen og fasongen på jur, men synes dere fortsatt er like flotte!

  22. Anonym: Ja, det er noe med disse foringsåra som tar på sånn rent estetisk, men det er jo så verdt det! Så får det heller dingle og slenge livet ut, går fint det og 🙂 Takk, det er artig å klatre litt på lista innimellom, gøy at selv vi med små blogger kan fenge folk rundt omkring, og kanskje nå et litt annet publikum 🙂

  23. Hi hi hi, …så gøy. Tenkte akkurat på det når jeg skulle ta vårrengjøring på meg selv her..
   Barbering og kremer..Så ser jeg plutselig hvordan kroppen bare i løpet av vinterne har seglet og est ut!??? Hva f er det som skjer!
   Ok bruker både bh og truse direkte air born fra Kina butikken i Spania! Str. Super grande !!:))) så sier ikke mer… takk for morsom og kreativ lesning :))god helg !;)M

  24. Jeg lo og ler😂😂😂, Gud hvor bra du er! Jeg lo idag, noe jeg ikke har gjort på mange år!!!
   Du er det beste som har skjedd blogg Norge!!
   Jeg er vel ei bærte enda, selv på din alder. Er tynn, bh str 70E. De peker oppover. Hvorfor? Jo, jeg hadde G, fikk innvilget operasjon, ba om en C, fikk enn E. Ikke fornøyd! På ungdomsskolen hadde jeg D, busslaster med ungdommer ankom stranden daglig for å ta meg i øyensyn. Ikke bra, jeg ville være flat. Jada, så legen lovte meg en C han. Mannen min truet med skilsmisse, jura skulle ingen plass, tenk skjære de av og kastes?? Han gråt og bar seg! 50 kg, 70G! Idag 50 kg 70 F. Ikke kult! Mannen har ikke tatt på de side operasjonen for 4 år siden. Makan! Der andre får nakkesleng, syter han over blåbær! Skal det være lett!? Nei, takke seg til en B-C sier jeg. Men, kom deg i en ordentlig undertøysbutikk! Går du med jur og sports bh, er lik en pølse! Jeg kunne hatt så lyst å spørre deg om du kunne lagd en tegning til meg, mot betaling? Jeg tør jo nesten ikke, men du er så morsom og flink! Ett minne etter meg, da jeg lo og glemte verden litt!
   Og du? Du er en nydelig dame! Ser jo på bildene at du er det! Kom deg til undertøysbutikken asap, stikk innom rema på veien og kjøp ostepop(gulebøy).

  25. Anonym: Det kom ingen busslast for å se til meg i ungdomstiden, og jammen er jeg glad for det nå 🙂 Selvsagt kan jeg tegne til deg. Bare send meg en melding på JanneNordvangBlogg på Facebook, eller på mail,så kan du fortelle hva du vil ha 🙂 Og ostepop blir det i helgen, garantert 🙂

  26. Anonym: Haha. Bestilte sånn underbukse med vattert rumpe fra Kina, men fikk den ikke over knærne… Vurderer bare å slutte med alt undertøy.

  27. 😂😂😂
   Det var kjente scener fra prøverommet. Rart hvor vanskelig det er å finne bher som passer perfekt (og når man endelig har det, så går man opp eller med i vekt, og dermed passer de ikke lenger likevel).

  28. Takk for fantastisk herlig beskriving. Jeg ble gjort oppmerksom på bloggen din på en hyttetur fordi de visste at det var min form for humor. Jeg hadde høytlesing for alle og lo så jeg ikke klarte å snakke mens jeg sklei av stolen 🤣🤣🤣 Nå har gubben og jeg høytlesingkavalkade jevnlig. Jeg bare elsker å lese bloggen din. Takk for at du gleder meg og andre.

  29. Å handle bh’er er et mareritt. Skulle vært på butikken sjøl, hadde tenkt det i dag, men gidder ikke. Har flere som er både fine og ganske nye, men enten så lager de bh’ene mindre nå enn før eller så har disse krympet i skuffen. Veldig kjedelig siden jeg kjøpte 3 like, dyre var de og… Ønsker meg en spretten b-cup!

  30. Du skriver og tegner så uimotståelig morsomt at du får meg til å le høyt av bloggpostene dine, selv om jeg er i sorg og egentlig ler fint lite av ting, sånn ellers. (Men han jeg sørger veldig over, ville ha likt at jeg gir meg over og ler av bloggpostene dine, for han holdt ikke ut å se meg – eller noen andre av sine nærmeste – gråte, men elsket å se oss le – og han var flink til å le selv også). Og tegningene dine er fabelaktig fine!
   Når det er sagt, kan jeg tipse om det lure trikset som heter “BH-forlenger”, og som man kan kjøpe på for eksempel Lindex, KappAhl etc… Det kan hende du ville fått den første BHen du beskriver (den med vatt nok til en overmadrass) til å funke fint med en slik. Det har i alle fall reddet meg fra korsettstramme kvelslange-BHer …

  31. Herlighet, du er helt rå til å skrive!!
   Nå har ikke jeg barn, men kjenner meg SÅ igjen i bh-problemet…… Jeg er 30 og har så stor cupstørrelse at den faktisk ikke finnes i vanlige butikker- TENK deg om jeg en dag skal ha barn oppi alt dette!? Tørr nesten ikke å tenke på det….. 😛 Anyway, jeg anbefaler også å handle fra butikker som KAN undertøy! Jeg handler fra evasunderkläder.se. Litt kostbart, men fytti så verdt det! God helg til deg! 🙂

  32. Ann Guri: Tusen takk for shoppingtips! Jeg tror det lønner seg å legge litt penger i eksperthjelp, for akkurat nå blir “de” som sagt hengende som to slitne saccosekker sånn ca rett over navlen 😉

  33. Inca: BH forlenger har jeg aldri hørt om, men det er jo genialt!! Det skal sjekkes ut, tusen takk. Jeg håper du stadig vil finne mer og mer smil og latter gjennom sorgen, det fortjener både du, g han du sørger over. Varme klemmer til deg <3

  34. Anne Berit: Det ønsker jeg meg og, men her har både B og spretten toget gått for lenge, lenge siden 😉 Rart hvordan slike ting krymper i skap og skuffer altså…et kjent fenomen her og. Hater når det skjer 🙂

  35. Unni: Kjære deg! Tusen hjertelig takk for nydelig kommentar. Det gledes. Så herlig når skrivekløen kan lindres litt, og samtidig glede andre 🙂

  36. Jeg hadde en Cubus-truse som gikk…Problemet er jo med de fleste truser at er det for LØSE så holder de ikke noe oppe. Er de for stramme, blir det bulker. Men det verste er jo at de BARE selger string, akkurat som alle liker den tråden i rumpa…ELLER man må kjøpe hold-in, og da lander alt oppi bh-en til slutt.. Nesten samme “kjøret” med bh-er. Men der har jeg begynt i ekte bh-butikker , og det er lurt. Kjempedyrt men lurt. Får fine ting som passer og gir fine hyller 😉

  37. Jeg lo så tårene trillet,- ja, slik er det! Men etter fødsler og amming er jeg fornøyd med at puppene har gjort jobben de er skapt for; være alternativ til Norske Meierier. Gravitasjonskraften (???) gjør at alt peker nedover, puppene er som plastelina og kan dras i alle retninger. De faller ut (rettere sagt, de glir under) av bikinioverdelen på stranda uten at jeg merker det før folk ser rart og medfølende på meg. Men de er ekte og de er mine og jeg er glad jeg har de i behold!

  38. Liv: Nemlig! Det har gjort jobben sin, og det får være bra 🙂 Så får det heller være at de glipper ut fra en og annen overdel 😉

  39. Hostestillende og astmamedisin først, SÅ kan jeg lese bloggen din med et visst håp om å overleve.
   Nå venter jeg bare på naboklagene over uidentifiserte hulkende, hikstende, halvkvalte lyder fra leiligheten i sene kveldstimer.
   Du beskriver aldringsprosessen upåklagelig og ubeskrivelig morsomt! Å lese bloggen din er en (latter-)tåredryppende affære! <3
   Har forresten sett et av innleggene dine delt flere steder på FB! Velfortjent!
   Takk for at du lyser opp dagen vår!
   Ha en flott helg vakre og hold puppene unna bukselinningen! 😀 😀 😀

  40. Brit: Ikkenoe, bortsett fra at ingen av delene redder puppestellet mitt fra å klemmes i bukselinningen, oppvaskmaskin eller i bildøra.

  41. Kom bare på et par ting til mens jeg leste nyere svar her – en gang klemte jeg den ene brystvorta i døra til dusjkabinettet. Det var voooondt! Kollegene mine lo så de skrek da jeg fortalte det. Høh. Min beste venninne hevder i fullt alvor at det eneste som er langt og slankt på henne er puppene og jeg må vel bare istemme at sånn er det hos meg og… ;o) Nå har jeg forresten, inspirert av deg, kjøpt 7 (!) nye bh’er. Den lekreste passer nok dessverre bedre til husets 17-åring enn til meg så den havner nok hos henne.

  42. Anne Berit: Hehe! Heldig for 17 åringen da! Jeg avventer til uka og lønningsdag, og satser på en tur til mer urbane strøk for innkjøp av en BH eller to 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg